[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Make-Error with Solaris 8 and Subversion 1.6.9

From: Peter Ivanov <peteriva_at_googlemail.com>
Date: Fri, 26 Mar 2010 13:20:49 +0100

Hello folks... (at first sorry if my english is not the best)

I'm getting the following error during make:

ld: warning: file ../../subversion/libsvn_wc/.libs/libsvn_wc-1.so: linked to
/subversion-1.6.9/subversion/libsvn_wc/.libs/libsvn_wc-1.so: attempted
multiple inclusion of file
ld: warning: file ../../subversion/libsvn_ra/.libs/libsvn_ra-1.so: linked to
/subversion-1.6.9/subversion/libsvn_ra/.libs/libsvn_ra-1.so: attempted
multiple inclusion of file
ld: warning: file ../../subversion/libsvn_delta/.libs/libsvn_delta-1.so:
linked to /subversion-1.6.9/subversion/libsvn_delta/.libs/libsvn_delta-1.so:
attempted multiple inclusion of file
ld: warning: file ../../subversion/libsvn_diff/.libs/libsvn_diff-1.so:
linked to /subversion-1.6.9/subversion/libsvn_diff/.libs/libsvn_diff-1.so:
attempted multiple inclusion of file
ld: warning: file ../../subversion/libsvn_subr/.libs/libsvn_subr-1.so:
linked to /subversion-1.6.9/subversion/libsvn_subr/.libs/libsvn_subr-1.so:
attempted multiple inclusion of file
Undefined first referenced
 symbol in file
libintl_bind_textdomain_codeset
/subversion-1.6.9/subversion/libsvn_subr/.libs/libsvn_subr-1.so
libintl_dngettext info-cmd.o
libintl_bindtextdomain
/subversion-1.6.9/subversion/libsvn_subr/.libs/libsvn_subr-1.so
libintl_dgettext blame-cmd.o
ld: fatal: Symbol referencing errors. No output written to .libs/svn
collect2: ld returned 1 exit status
*** Error code 1
make: Fatal error: Command failed for target `subversion/svn/svn'

I have the newest libintl from Sunfreeware.com. Another problem is
./autogen.sh's output:

buildcheck: checking installation...
buildcheck: autoconf version 2.65 (ok)
buildcheck: autoheader not found.
            You need autoheader version 2.50 or newer installed.

I've installed the newest autoconf, and autoheader is part of that. where is
the problem???
Received on 2010-03-26 13:49:04 CET

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.