[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

svn propedit svn:log

From: Srilakshmanan, Lakshman <lakshman.srilakshmanan_at_police.vic.gov.au>
Date: Thu, 8 Oct 2009 12:21:52 +1100

Hi All,

I encountered an issue, not sure if this is a bug, known problem or
"feature" :)

If the project url contains a "space" (http://xxxx/Common Test/Build/)
then the pre-revprop-change script fails to execute.

If I use "svnadmin setlog" all is fine.

The pre-commit script, on the other hand, executes as expected.

Any thoughts ?

Thanks
Lakshman

================================================================================================
EMAIL DISCLAIMER

This email and any attachments are confidential. They may also be subject to copyright.

If you are not an intended recipient of this email please immediately contact us by replying
to this email and then delete this email.

You must not read, use, copy, retain, forward or disclose this email or any attachment.

We do not accept any liability arising from or in connection with unauthorised use or disclosure
of the information contained in this email or any attachment.

We make reasonable efforts to protect against computer viruses but we do not accept liability
for any liability, loss or damage caused by any computer virus contained in this email.
================================================================================================

------------------------------------------------------
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=1065&dsMessageId=2404760

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_subversion.tigris.org].
Received on 2009-10-08 03:22:47 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.