[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

svn -v list shows '.' in new version

From: Andy Salnikov <a_salnikov_at_yahoo.com>
Date: Mon, 22 Jun 2009 11:21:31 -0700 (PDT)

Hi all,

we have upgraded from SVN 1.4 to 1.6 and I noticed one small inconsistency in the output produced by 'svn -v list' command. In new version the ouput also shows '.' directory which did not happen in the old version. Here is an example:

svn 1.4:
bbt-odf100 [429] /usr/bin/svn -v list "$LUSI_SVN/SciMD/tags"
    297 gapon May 03 18:19 V00-00-01/
    306 gapon May 05 08:42 V00-00-02/
    308 gapon May 05 18:58 V00-00-03/
    310 gapon May 05 19:05 V00-00-04/
    329 gapon May 19 01:00 V00-00-05/
    339 gapon May 19 12:37 V00-00-06/

svn 1.6:
bbt-odf100 [430] /usr/local/bin/svn -v list "$LUSI_SVN/SciMD/tags"
    339 gapon May 19 12:37 ./
    297 gapon May 03 18:19 V00-00-01/
    306 gapon May 05 08:42 V00-00-02/
    308 gapon May 05 18:58 V00-00-03/
    310 gapon May 05 19:05 V00-00-04/
    329 gapon May 19 01:00 V00-00-05/
    339 gapon May 19 12:37 V00-00-06/

Without -v option both version produce identical output without '.' directory.

Before I submit a bug report for this I just wanted to ask if this change in behavior was intentional or not?

Thanks,
Andy.

------------------------------------------------------
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=1065&dsMessageId=2364232

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_subversion.tigris.org].
Received on 2009-06-22 20:52:31 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.