[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Unable to connect servers

From: Carlos Dávila <cdavilam_at_jemila.jazztel.es>
Date: Mon, 15 Jun 2009 19:45:35 +0200

Andy Levy escribió:
> 2009/6/15 Carlos Dávila <cdavilam_at_jemila.jazztel.es>:
>
>> Hello all
>> Since a week ago any attempt to connect any svn server I get the same error:
>> svn : OPTIONS of 'https://svn.osgeo.org/qgis/branches/Version-1_0':
>> could not connect to server (https://svn.osgeo.org)
>> I have tried with different servers and always the same response. I also
>> tried with a different machine (through the same router) and also the
>> same. Both machines run debian testing. I've been using svn for a long
>> time with many servers and it worked fine till now. I don't remember
>> having changed any configuration related with svn, but perhaps some
>> package update introduced the error.
>>
>
> Works fine here via plain HTTP, so it must be something with your
> network configuration. Can you browse it via HTTP (just a plain web
> browser)?
Yes, I can.
> Firewall//proxty rules, perhaps?
AFAIK there's no firewall/proxy, only the router configuration, that I
have not changed for a long time.
> Maybe an
> antivirus/"security" package installed or updated?
>
No antivirus here. Security package? May be, but have no idea what to
start looking for. I'm really lost with this issue, so I'll appreciate
any help.
Regards
Carlos

------------------------------------------------------
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=1065&dsMessageId=2362251

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_subversion.tigris.org].
Received on 2009-06-15 19:46:28 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.