[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: script

From: Jason Malinowski <jason_at_jason-m.com>
Date: Mon, 8 Jun 2009 09:15:47 -0500

What were the commands you were typing? Can you paste them to here? You
looked at the dumpfile and you saw stuff there? It should start with
something about an SVN-fs-dump-format-version followed by a UUID.

And remember, when you do svnadmin load, you use < to feed the file you
want to load. So:

svnadmin load myrepo < data.dump

NOT

svnadmin load myrepo data.dump

Jason Malinowski

-----Original Message-----
From: Mihai [mailto:mike99as_at_yahoo.com]
Sent: Monday, June 08, 2009 3:40 AM
To: Ryan Schmidt
Cc: Subversion Users
Subject: Re: script

nothing happened, the prompter was just blinking. maybe it`s because the
dump file it's not created properly. can you help me with creating and
loading the dump

--- On Mon, 6/8/09, Ryan Schmidt <subversion-2009b_at_ryandesign.com>
wrote:

        From: Ryan Schmidt <subversion-2009b_at_ryandesign.com>
        Subject: Re: script
        To: "Mihai" <mike99as_at_yahoo.com>
        Cc: "Subversion Users" <users_at_subversion.tigris.org>
        Date: Monday, June 8, 2009, 11:17 AM
        
        

        On Jun 8, 2009, at 03:06, Mihai wrote:
        
> Hi everyone. I have one more question about svn. I`ve tried to
load a dumped repository into my repositories with svnadmin load, but it
did'n work. can you help me?
        
        What happened when you tried to load the dumpfile?

------------------------------------------------------
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=1065&dsMessageId=2360297

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_subversion.tigris.org].
Received on 2009-06-08 16:16:50 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.