[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Problem building subversion 1.6.2 on CentOS 5.3

From: Julien Serdaru <jserdaru_at_gmail.com>
Date: Sat, 6 Jun 2009 13:13:16 -0400

I'm facing a problem building subversion on a fresh CentOS 5.3 minimal
distribution.

Linux 2.6.27.24rootserver-20090525a #1 SMP x86_64 x86_64 x86_64 GNU/
Linux

./configure
--enable-shared
--with-serf=/usr/local
--with-apxs=/usr/local/httpd/bin/apxs
--with-apr=/usr/bin/apr-1-config
--with-apr-util=/usr/bin/apu-1-config
--with-neon=/usr

subversion-1.6.2
checking APR version... 1.2.7
checking APR-UTIL version... 1.2.7
checking neon library version... 0.25.5
checking httpd version... recent enough (2.2.11)
checking whether Apache version is compatible with APR version... yes

compilation always runs fine, but I get a linker error:

cd subversion/libsvn_subr && /bin/sh /usr/local/src/subversion-1.6.2/
libtool --tag=CC --silent --mode=link gcc -g -O2 -pthread -
rpath /usr/local/lib -o libsvn_subr-1.la atomic.lo auth.lo cache-
inprocess.lo cache-memcache.lo cache.lo checksum.lo cmdline.lo
compat.lo config.lo config_auth.lo config_file.lo config_win.lo
constructors.lo ctype.lo date.lo deprecated.lo dirent_uri.lo dso.lo
error.lo hash.lo io.lo iter.lo kitchensink.lo lock.lo log.lo
macos_keychain.lo md5.lo mergeinfo.lo nls.lo opt.lo path.lo pool.lo
prompt.lo properties.lo quoprint.lo sha1.lo simple_providers.lo
skel.lo sorts.lo sqlite.lo ssl_client_cert_providers.lo
ssl_client_cert_pw_providers.lo ssl_server_trust_providers.lo
stream.lo subst.lo svn_base64.lo svn_string.lo target.lo time.lo
user.lo username_providers.lo utf.lo utf_validate.lo validate.lo
version.lo win32_crashrpt.lo win32_crypto.lo win32_xlate.lo xml.lo
/usr/lib64/libaprutil-1.la -lldap -llber -ldb-4.3 -lexpat /usr/lib64/
libapr-1.la -lpthread -ldl -lz

/usr/bin/ld: .libs/utf.o(.debug_info+0x800001447): reloc against
`.debug_str': error 2
/usr/bin/ld: final link failed: Nonrepresentable section on output
collect2: ld returned 1 exit status
make: *** [subversion/libsvn_subr/libsvn_subr-1.la] Error 1

Thanks for any help, I've been struggling with this for the past
night... Google didn't help much.

-- Julien

------------------------------------------------------
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=1065&dsMessageId=2359996

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_subversion.tigris.org].
Received on 2009-06-06 21:05:21 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.