[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: SVN write-through proxying and TLS

From: Stephen Connolly <stephen.alan.connolly_at_gmail.com>
Date: Thu, 19 Feb 2009 09:42:30 +0000

That's not working.... I switched to http and I get the same problem...

It looks like I'm getting bombed out in mod_dav_svn...

Here's what the logs say:

** If I use https **

httpd:
/usr/src/redhat/BUILD/subversion-1.5.5/subversion/mod_dav_svn/mirror.c:39:
proxy_request_fixup: Assertion `(uri_segment[0] == '\0') || (uri_segment[0]
== '/')' failed.
[Thu Feb 19 04:34:33 2009] [notice] child pid 26549 exit signal Aborted (6)

** if we use http **

httpd:
/usr/src/redhat/BUILD/subversion-1.5.5/subversion/mod_dav_svn/mirror.c:39:
proxy_request_fixup: Assertion `(uri_segment[0] == '\0') || (uri_segment[0]
== '/')' failed.
[Thu Feb 19 04:37:00 2009] [notice] child pid 26569 exit signal Aborted (6)

** end of logs

This is before we hit the far side, as the logs on the European server do
not show any activity at all.

Here is my Apache Configuration (trimmed)

<Location /repo/>
  DAV svn
  SVNParentPath /var/www/svn
  SVNMasterURI http://svn-eu.blah.blah.com/repo
</Location>

I've tried adding a / at the end of SVNMasterURI, but that makes no
difference.

Has anyone any hints?

-Stephen

2009/2/4 Stephen Connolly <stephen.alan.connolly_at_gmail.com>:
> cheers for that, I'll give it a try in the morning
>
> Sent from my [rhymes with myPod] ;-)
>
> On 4 Feb 2009, at 21:46, Trent Nelson <svn-users-list_at_trentnelson.com>
> wrote:
>
>> On Tue, Feb 03, 2009 at 04:47:58PM +0000, Stephen Connolly wrote:
>>>
>>> Has anyone managed to get write-through proxying working with
>>> Subversion 1.5.x and Apache 2.2.x over TLS?
>>
>> ...
>>>
>>> I keep on getting MKACTIVITY errors with eith a status code of 500 or
>>> 400 or other random errors... apache's logs are not very revealing,
>>> other than hinting that I might not have configured SSLProxyEngine...
>>> but I have SSLProxyEnginge on
>>
>> I think I ran into this using mod_proxy in a slightly different
>> setup. The 'RequestHeader' change below did the trick for me:
>>
>> # https://svn.onresolve.com
>> <VirtualHost 127.0.0.1:81>
>> # The following is needed to allow DAV copy/move operations to work,
see
>> # http://silmor.de/49 for more information.
>> RequestHeader edit Destination ^https http early
>> ...
>>
>>
>> Trent.
>>
>

------------------------------------------------------
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=1065&dsMessageId=1191022

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_subversion.tigris.org].
Received on 2009-02-19 17:50:28 CET

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.