[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Repository Backup Problem

From: Simon Birkett <sjbirkett_at_gmail.com>
Date: Wed, 4 Feb 2009 23:52:47 -0800 (PST)

Dear all,

I've revived this thread as I face the same issue with an Ubuntu-svn box I
inherited:

trying hotcopy on svn command line 1.3.0 - worked successfully on many
repositories except the most important project. I get this error:

 svnadmin hotcopy /rr/beams /backup_repositories/beams
 svnadmin: Can't open file '/rr/beams/format'

I have compared the file format in several repositories I successfully
copied and there are no differences in content and/or ownership

There are no erroneous spaces in this string, so what am I doing wrong?

All suggestions gratefully received.

Simon.

Andy Levy wrote:
>
>
> Alternately, try enclosing the full path in quotes (since this is on a
> Windows system). Or, find the short file name (like d:\progra~1) and
> use that.
>
> But I agree, ditching the spaces would be easier/better long-term.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_subversion.tigris.org
> For additional commands, e-mail: users-help_at_subversion.tigris.org
>
>
>

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Repository-Backup-Problem-tp2322644p21846781.html
Sent from the Subversion Users mailing list archive at Nabble.com.
------------------------------------------------------
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=1065&dsMessageId=1106310
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_subversion.tigris.org].
Received on 2009-02-05 13:36:40 CET

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.