[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

windows: svnserve as a service won't launch

From: Joeri Sebrechts <Joeri.Sebrechts_at_MCS.BE>
Date: Wed, 25 Jun 2008 15:06:01 +0200

Hi,
 
Up to yesterday, we had this configuration (working fine):
- server1: subversion 1.3.2 client + svnservice.exe, accessing the UNC path \\server11\path\to\repository running as domain user administrator
- server11: windows file share with FSFS repository
 
Then, after a reboot, the service suddenly refused to launch.
 
We've tried to troubleshoot by:
- Launching the svnserve command with identical parameters (except as daemon): works fine
- Rebooting the machine (hey, it's a windows box): no change
- Reinstalling the service (with various permutations on the parameters): no change
- Removing subversion 1.3 and svnservice.exe, and replacing it with subversion 1.5, installing svnserve as a service: no change
 
Right now we're sort of up a creek. As a temporary workaround I'm running svnserve from the command-line so the developers can keep working, but this isn't a great solution for the long term.
 
Anyone have any ideas on what might be wrong or how to troubleshoot this?
 
Thanks.
 
Met vriendelijke groet / With kind regards / Bien vous
 
Joeri Sebrechts
________________________________

Software Development
 
Management Consultancy Software

Real Estate - Facility Management

Risk Management - Procurement

MCS nv - Sneeuwbeslaan 20 - B-2610 Antwerp
Tel: +32 3 829 04 95
E-mail: js_at_mcs.be - Web: www.mcs.be

 

Disclaimer : http://www.mcs.be/disclaimer.html
 
Received on 2008-06-25 23:42:00 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.

This site is subject to the Apache Privacy Policy and the Apache Public Forum Archive Policy.