[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: problem of sync a huge revision on mirror site

From: Hellen <hellenff_at_gmail.com>
Date: Thu, 17 Apr 2008 14:26:38 -0700

Hi All,

I have tried set the "SVNPathAuthz off " to the DAV config file, but it
seems the problem is still there with the same error message.

Is there any work around solution for the problem revision? so the sync can
continue.

I found someone mentioned:" manual adjustment of the revision 0 revprops"
after dump/load, could anyone tell me how to do that?

thanks in advance!
Hellen

On Thu, Apr 17, 2008 at 3:16 AM, Hellen <hellenff_at_gmail.com> wrote:

> Hi,
>
> Thanks for the quick solution :-) that works well .. I could start the
> sync now.
>
> but I am still having the problem to sync the huge revision.
> I will try someone suggested that set the "SVNPathAuthz off" in conf file,
> will let you know the result ..
>
> thanks again
> Hellen
>
>
>
> On Thu, Apr 17, 2008 at 2:03 AM, Murli Varadachari <
> mvaradachari_at_facebook.com> wrote:
>
> >
> > For a quick and dirty fix [ make a copy first of the existing subversion
> > repository ]
> >
> > Remove /your_repo_location/db/revs/590, 591
> >
> > Remove /your_repo_location/db/revprops/590, 591
> >
> > Change rev# in /your_repo_location/db/current back to 589
> >
> > Try svnsync again
> >
> > Cheers
> > murli
> >
> >
> >
> >
> > On 4/17/08 12:47 AM, "Hellen" <hellenff_at_gmail.com> wrote:
> >
> > Hi,
> >
> > I have a problem when I tried to sync a huge revision on mirror site.
> > first I dumped the problematic revision from the master site. then
> > manually "svnadmin load .." the dump to the mirror
> > site. that looks ok from the log, but then I had problem to sync again,
> > getting the following error message:
> > ----------------------------
> > svnsync: Revision being currently copied (590), last merged revision
> > (589), and destination HEAD (591) are inconsistent; have you committed to
> > the destination without using svnsync?
> > ----------------------------
> > I know this might be because I did the manual load to the mirror site.
> > but how can I fix this?
> > I did some google search, and found someone mentioned:" manual
> > adjustment of the revision 0 revprops", not sure how it is related to fixing
> > this problem?
> >
> > as the repository is already very big, I am trying to avoid re-creating
> > the mirror as someone suggested. But the worse case scenario if I have to
> > re-create the mirror again, how can I not let the problematic revision(a
> > very large revision) fail the svnsync again?
> >
> > thanks much for your help
> > Hellen
> >
> >
> >
> >
> >
>
Received on 2008-04-17 23:27:06 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.