[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

SVN TSVN Hook Script Environment Variable Issue

From: <joseph.h.dayney_at_rrd.com>
Date: Wed, 2 Apr 2008 08:45:25 -0600

Folks,


We are porting over to Solaris 10 from Solaris 9. SVN 1.4.1 => 1.4.5
  (TSVN 1.4.3) The current environment (Solaris 9) is working fine
with no issues. Trying to duplicate the environment on Solaris 10, the
post-commit hook script that rebuilds our TEST/DEV environment on a
commit, is NOT executing from TSVN commit or from the UNIX command
line commit.

It executes fine if you execute by hand, IE ./post-commit

I read the tip in http://svnbook.red-bean.com/en/1.1/ch05s02.html

For security reasons, the Subversion repository executes hook scripts with
an empty environment—that is, no environment variables are set at all, not
even $PATH or %PATH%. Because of this, a lot of administrators are baffled
when their hook script runs fine by hand, but doesn't work when run by
Subversion. Be sure to explicitly set environment variables in your hook
and/or use absolute paths to programs.


and am explicity setting variables and paths ... but still getting same
results. Am I missig something else here ? Please help. Thanks !


Best Regards,
 
Joe
 
________________________________________________________________________________________

Joseph H. Dayney | Software Engineer | RR Donnelley
630W 1000N | Logan, UT 84321 | (: 435-755-4278 | 801-453-5015 |È:
435-770-7244 | Ê: 435-755-4210 | *: joseph.h.dayney_at_rrd.com
 
This email and any files transmitted with it are confidential and intended
solely for the use of the individual or entity to whom they are addressed.
Any unauthorized review, use, disclosure or distribution is prohibited. If
you are not the intended recipient, please contact the sender by reply
e-mail and destroy all copies of the original message.
 
Received on 2008-04-02 16:46:06 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.