[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Strange problem with multiple ".." in path

From: Sean Ellis <Sean.Ellis_at_arm.com>
Date: 2007-06-28 16:12:59 CEST

Andy Levy wrote:

> Yes, I've seen it, didn't believe it when I saw it posted on
> SVNForum several months ago but I tried it myself
> and confirmed. Only tested with Windows, no Cygwin.

For reference, this is the topic Andy was referring to:
http://www.svnforum.org/2017/viewtopic.php?t=3791

Lieven Govaerts wrote:

> This is a know issue:
> http://subversion.tigris.org/issues/show_bug.cgi?id=1869

Many thanks. I couldn't believe that something this nasty wouldn't have
been seen by at least one other person.

Unfortunately, Google tunes "../../.." out as punctuation, so you can't
easily search for it.

-- 
Sean Ellis
-- 
IMPORTANT NOTICE: The contents of this email and any attachments are confidential and may also be privileged. If you are not the intended recipient, please notify the sender immediately and do not disclose the contents to any other person, use it for any purpose, or store or copy the information in any medium.  Thank you.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Thu Jun 28 16:13:16 2007

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.