[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

trouble after a check in: Malformed XML: not well-formed (invalid token) at line 425

From: Dominic Maraglia <dmaraglia_at_lightfleet.com>
Date: 2007-06-07 02:49:28 CEST

Hello,

Hoping someone can shed light on this issue -- I have read-up rather
extensively on the problem, yet I can not seem to isolate the problem.

dude_at_hermes:$ svn co svn://box/var/subversion/project/sw-eng

The checkout starts fine and then...
.
.
.
A sw-eng/code/src/drivers/netcard/Makefile
svn: Malformed XML: not well-formed (invalid token) at line 425

I have attempted the "normal" suggested fixes for this problem -- such
as: svnadmin recover, svn cleanup -- all to no avail. Svnadmin recover
command completes immediately, stating "Recovery completed."

At the moment, I am at a loss -- I have no idea what steps to take next.
 We are in a critical moment in our project, and having SVN off line is
not a good situation. Any hints or insights greatly appreciated.

My system info:

[dude@box ~]$ svnserve --version
svnserve, version 1.1.4 (r13838)
   compiled Oct 7 2005, 22:27:54

[dude@box ~]$ cat /etc/issue
CentOS release 4.5 (Final)

[dude@box ~]$ uname -a
Linux box 2.6.9-55.EL #1 Wed May 2 13:52:08 EDT 2007 x86_64 x86_64
x86_64 GNU/Linux

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Thu Jun 7 02:49:43 2007

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.