[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Windows authentication not working in TortoiseSVN but works from browser

From: Dhananjaya Kengaiah <kengaiah.dhananjaya_at_gene.com>
Date: 2007-04-05 22:33:50 CEST

HI Stefan,

 

I did check the http://tortoisesvn.net/node/244

And accordingly I upgraded my torotoisesvn to 1.4.3 I get this window for
authentication, while commiting, and if I enter my windows user name and
password it is not working.

 

Your suggestion is greatly appreciated.

 

 

 

Thanks,

 

Dhananjaya

 

-----Original Message-----
From: Stefan Küng [mailto:steveking@gmx.ch]
Sent: Thursday, April 05, 2007 12:31 PM
To: Dhananjaya Kengaiah
Cc: users@subversion.tigris.org
Subject: Re: Windows authentication not working in TortoiseSVN but works
from browser

 

Dhananjaya Kengaiah wrote:

> Hi Stefan,

> Thanks for your reply,

> I have implemented all the information as per this document

> http://tortoisesvn.net/auth_windows_domain

 

But did you also check this one

http://tortoisesvn.net/node/244

?

 

> But, the windows user can access files via web browser and not through the

> TortoiseSVN client.

 

That doesn't mean anything. A web browser is not an svn client. And even

the server behaves differently whether a web browser or an svn client

tries to access it.

 

Stefan

 

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
 
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
 

image001.jpg
Received on Thu Apr 5 22:34:21 2007

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.