[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: svnadmin load problem

From: Ryan Schmidt <subversion-2007a_at_ryandesign.com>
Date: 2007-02-26 20:18:32 CET

On Feb 26, 2007, at 09:58, Lucas, AT Andrew @ IS wrote:

> Iím trying to transfer a repository from a windows subversion 1.4.2
> repository to a yellow dog linux box (1.4.2 also).
>
>
> svnadmin load myproject < myproject.dumpfile
>
>
> The load gets to a certain point and causes the YDL box to
> spontaneously reboot.
>
> No errors, no warning.. it just reboots.
>
> Iíve tried it with two different archives.
>
> They are large archives. The first is over a Gig, the second over
> 2 Gig.
>
> The smaller one doesnít get as far as the larger.
>
> The larger almost completes before it happens.
>
> I donít know if itís the same point every time.
>
> It is consistent.
>
> The dumpfile was created on the windows box without any noticeable
> issues.
>
> Iíve not yet tried loading the dumpfile back to a new spot on the
> windows box.
>
> Iíve also not tried a smaller dumpfile yet on the YDL.

Sounds to me like you're having a hardware issue on your YDL machine.
Test the hard drive, test the RAM, test the processor, test the
motherboard.

-- 
To reply to the mailing list, please use your mailer's Reply To All  
function
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Mon Feb 26 20:19:15 2007

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.

This site is subject to the Apache Privacy Policy and the Apache Public Forum Archive Policy.