[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Possible bug in win32- 1.4.0 when accessing repository via https

From: Samay <getafix123_at_hotmail.com>
Date: 2006-09-28 16:47:31 CEST

> On 9/28/06, Samay <getafix123@hotmail.com> wrote:
> [snip]
>>
>> [windows DC + DNS] <-KDC + DNS, etc-> [SVNserver Apache + mod_auth_kerb +
>> mod_dav_svn] <--https+gssapi--> [svn client]
>>
>> for an example flow please refer to image
>> http://www.grolmsnet.de/kerbtut/pilder/spnego.png and
>> http://www.grolmsnet.de/kerbtut/ for a comprehensive discussion.
>>
>> .SJ
>
>
> Unfortunately, it is highly unlikely that I will have the time and
> materials to set this sort of scenario up anytime soon. If this is
> the only way to see this failure then someone with this setup already
> in place will need to debug it. I can provide a debug build if anyone
> wants to volunteer.
>
> DJ
>

how to debug? I will give it a shot, however, I have no idea on debugging in
windows environment! Have u looked at
http://svn.haxx.se/users/archive-2006-09/0993.shtml as there is a Call Stack
(win32) provided for this error there!

.SJ

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Thu Sep 28 16:49:30 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.