[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Possible bug in win32- 1.4.0 when accessing repository via https

From: D.J. Heap <djheap_at_gmail.com>
Date: 2006-09-28 14:13:01 CEST

On 9/26/06, Samay <getafix123@hotmail.com> wrote:
[snip]
>
> server .. Gentoo Linux, kernel 2.6.17 x86_64, gcc 4.1.1, glibc 2.4.3, Apache
> 2.0.58, mod_auth_kerb 5.0.R7, ssl enabled.
> (if compiling mod_auth_kerb on Gentoo, pls note
> https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=107063 &
> https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=148158 to make mod_auth_kerb work)
>
> Windows Active Directory .. Win2k3 . native mode. to generate keytab file ..
> follow instructions at http://www.grolmsnet.de/kerbtut/, with regards ktpass
> usage and parameters
>
> apache config snippet as above, along with relavent SSL cert etc..
>
> it works (somewhat) with tsvn 1.4.0 & svn 1.3.2 win32 client as they are
> build against neon 0.25.5 however svn 1.4.x win32 fails with message
>
> accessing repository via https .. pops a message "application error"
> "The instruction at "0x00000000" referenced memory at "0x000000000". The
> memory could not be "read"."
>
> I dont have a SSPI/win32 setup to test it with.
>
> hope this helps .. if u need more details, do ask.
>
>

I will be working on this on the weekend, but it would help if someone
had a public repository (or could set a test one up) to test this kind
of auth against. Anyone have one or able to do that?

Thanks,

DJ

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Thu Sep 28 14:13:36 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.