[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Possible 1.4 bug with spaces in a repository name

From: Lieven Govaerts <svnlgo_at_mobsol.be>
Date: 2006-09-22 21:55:10 CEST

Garrett Rooney wrote:
> On 9/22/06, Garrett Rooney <rooneg@electricjellyfish.net> wrote:
>> On 9/22/06, Peter Johnson <peter.johnson@unified.co.uk> wrote:
>> > Hi There
>> >
>> > Using version 1.4 on a Windows box talking to 1.4 svnserve, I get
>> the following
>> > error when using a repository with spaces in the name. This used
>> to work OK on
>> > 1.3:
>> >
>> > svn ls "svn://localhost/Test Repo"
>> > svn: 'svn://localhost/Test Repo' is not the same repository
>> > as 'svn://localhost/Test%20Repo'
>> >
>> > svn ls svn://localhost/Test%20Repo
>> > svn: 'svn://localhost/Test Repo' is not the same repository
>> > as 'svn://localhost/Test%20Repo'
>> >
>> > I originally reported this as an error with TortoiseSVN, but it
>> seems to be
>> > Subversion at fault.
>>
>> It looks like a bug. I'm able to reproduce it here with the trunk
>> version of svn. I'l look into fixing it, but just in case I don't
>> manage to figure it out would you mind filing an issue about it? If
>> you can't no big deal, just let me know and I'll file it myself.
Filed as issue #2612:
http://subversion.tigris.org/issues/show_bug.cgi?id=2612.

Thanks for the report Peter.

Lieven.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Fri Sep 22 21:56:06 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.