[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Apache diff error: invalid xml

From: Daniel <daniel123+svn_at_gmail.com>
Date: 2006-09-22 17:05:29 CEST

Garrett Rooney <rooneg <at> electricjellyfish.net> writes:

> Do you happen to be running some sort of personal firewall on your
> windows machine? In the past we've seen some of those corrupt the xml
> we send back and forth over http, causing simliar problems. You might
> want to search the mailng list archives for details, maybe that's the
> problem you're having.
>
> -garrett
>

Both the client and the server are windows machines. My admin claims that the
server doesn't have anything like a firewall or router problem, I'll check again
though.

On the client side, I've seen this on three of our machines now.

More evidence that this isn't a firewall issue:
when I try to connect to the apache server *from* the server itself
(http://localhost....) it doesn't work. For that matter, it doesn't work from
the server machine when I type in the DNS address. It has the exact same
results as from a remote client.

I will check with our admin about a firewall on the server machine.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Fri Sep 22 17:12:55 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.