[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Re: Re: Apache and mod_dav_svn

From: Andre Ambrosio <andre.ambrosio_at_eminit.com>
Date: 2006-07-10 17:14:32 CEST

Brian,

Weird, but 'httpd -t' don't give any output.

Thanks,

Andre.

-----Original Message-----
From: Brian Munroe [mailto:brian.e.munroe@gmail.com]
Sent: segunda-feira, 10 de julho de 2006 12:06
To: users@subversion.tigris.org
Subject: Re: Re: Apache and mod_dav_svn

On 7/10/06, Andre Ambrosio <andre.ambrosio@eminit.com> wrote:

>
> Yes, I have mod_dav_fs loading fine even before Subversion
installation.
>
> On error_log, there is nothing written. The output that I get when I
> run 'apachectl restart' is: "apachectl: Configuration syntax error,
> will not run 'restart'". I'm pretty sure that syntax is OK, and the
> two lines added (LoadModules for svn, authz) were added by Subversion.
>

If you do a $APACHE_HOME/bin/httpd -t does that give you any clues to
what the configuration error could be?

-- brian

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Mon Jul 10 17:15:10 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.