[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Installation Question

From: Rob Wilkerson <r.d.wilkerson_at_gmail.com>
Date: 2006-06-15 21:50:31 CEST

Please?

On 6/14/06, Rob Wilkerson <r.d.wilkerson@gmail.com> wrote:
> This is pretty basic, but I wasn't able to find quite what I need in
> the list archives (or at least nothing that I recognized as what I
> need) so I put it out here with apologies if it has been covered
> before.
>
> I'm trying to get svn installed on RHEL 3 and, while I'm almost there,
> I now can't get Apache to restart. I get the following error:
>
> Cannot load /etc/httpd/modules/mod_dav_svn.so into server:
> /usr/lib/libsvn_subr-1.so.0: undefined symbol: apr_file_mtime_set
>
> Current specs:
> RHEL 3 (as mentioned)
> apache 2.0.46
> subversion 1.3.1
> neon 0.24.7
> mod_dav_svn 1.3.1
>
> I've installed everything via RPMs if that's relevant. I've looked
> around for a later version of Apache (perhaps 2.0.55?) for RHEL 3, but
> with no luck so far. I suspect this is a problem with either the
> Apache version or the APR, but I'm not sure how to get it corrected.
>
> Any better qualified insight into the problem or help with a solution
> would be greatly appreciated.
>
> --
>
> Rob Wilkerson
>

-- 
Rob Wilkerson
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Thu Jun 15 21:52:03 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.