[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Unable to build static SVN 1.3 clients on Solaris 8

From: Ed Hillmann <edhillmann_at_yahoo.com>
Date: 2006-03-07 05:07:55 CET

Hi all. I've been using Subversion on our Solaris 8
box for a bit now. Whenever we've built it, we have
not used the --enable-all-static flag which
configuring the source build environment. However, in
order to use the clients, we've had to add the lib
directory for our GCC installation to our
LD_LIBRARY_PATH.

I was hoping that building the svn clients as static
binaries would remove this need (it's starting to
become a problem with how we want to use the svn
client). So, I'm trying to build static binaries, by
using the --enable-all-static flag which I configure
the build environment.

Everything seems to build fine. But when it goes to
link, I get the following error:

cd subversion/clients/cmdline && /bin/bash
/ct/ctapp/subversion-1.3.0/libtool --tag=CC --silent
--mode=link gcc -all-static -g -O2 -g -O2 -pthreads
-D_LARGEFILE64_SOURCE -DNE_LFS
-L/ct/ctapp/subversion-1.3.0/apr-util/xml/expat/lib
-rpath /ct/ctapp/svn-test/lib -o svn add-cmd.o
blame-cmd.o cat-cmd.o checkout-cmd.o cleanup-cmd.o
commit-cmd.o copy-cmd.o delete-cmd.o diff-cmd.o
export-cmd.o help-cmd.o import-cmd.o info-cmd.o
lock-cmd.o log-cmd.o ls-cmd.o main.o merge-cmd.o
mkdir-cmd.o move-cmd.o notify.o prompt.o propdel-cmd.o
propedit-cmd.o propget-cmd.o proplist-cmd.o props.o
propset-cmd.o resolved-cmd.o revert-cmd.o status-cmd.o
status.o switch-cmd.o unlock-cmd.o update-cmd.o util.o
../../../subversion/libsvn_client/libsvn_client-1.la
../../../subversion/libsvn_wc/libsvn_wc-1.la
../../../subversion/libsvn_ra/libsvn_ra-1.la
../../../subversion/libsvn_delta/libsvn_delta-1.la
../../../subversion/libsvn_subr/libsvn_subr-1.la
/ct/ctapp/subversion-1.3.0/apr-util/libaprutil-0.la
/ct/ctapp/subversion-1.3.0/apr-util/xml/expat/lib/libexpat.la
/ct/ctapp/subversion-1.3.0/apr/libapr-0.la -lsendfile
-lrt -lm -lsocket -lnsl -lresolv -lpthread -ldl
/ct/ctapp/subversion-1.3.0/neon/src/libneon.la
-lsocket
ld: fatal: library -lsendfile: not found
ld: fatal: library -lrt: not found
ld: fatal: library -lresolv: not found
ld: fatal: library -lpthread: not found
ld: fatal: library -ldl: not found
ld: fatal: library -lz: not found
ld: fatal: library -lpthread: not found
ld: fatal: library -lpthread: not found
ld: fatal: File processing errors. No output written
to svn

I've tried to have a play around with the makefile,
but I'm not getting anywhere.

Is there some setting I should be using when building
these binaries statically on Solaris?

Thanks for any help,
Ed

        

        
                
____________________________________________________
On Yahoo!7
Messenger - Make free PC-to-PC calls to your friends overseas.
http://au.messenger.yahoo.com

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Tue Mar 7 05:10:05 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.