[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

A question about building svn from cvs.

From: George R Goffe <grgoffe_at_yahoo.com>
Date: 2006-01-21 23:57:39 CET

Howdy,

I've been building svn from the cvs repositories and have started
getting a build error (see below) relating to get_flags missing. Has
anyone else seen this error? I'm probably doing something wrong but
am not able to see it at this point.

Any/all help/hints/tips/suggestions would be GREATLY appreciated.

Regards and thanks for your time,

George...

/bin/bash /tools/subversion/svn/libtool --tag=CC --silent
--mode=compile gcc -DLINUX=2 -D_REENTRANT -D_XOPEN_SOURCE=500
-D_BSD_SOURCE -D_SVID_SOURCE -D_GNU_SOURCE -g -g -Wall -pthread
-D_LARGEFILE64_SOURCE -DNE_LFS -I./subversion/include
-I./subversion -I/usr/lsd/Linux/include/neon
-I/usr/lsd/Linux/include/apr-0 -I/usr/lsd/Linux/include/apr-0 -o
subversion/libsvn_fs_base/bdb/env.lo -c
subversion/libsvn_fs_base/bdb/env.c
subversion/libsvn_fs_base/bdb/env.c: In function 'bdb_cache_get':
subversion/libsvn_fs_base/bdb/env.c:468: error: 'DB_ENV' has no
member named 'get_flags'
make: *** [subversion/libsvn_fs_base/bdb/env.lo] Error 1

=====
    _/_/_/_/ _/_/_/_/ _/_/_/_/ _/_/_/ _/_/_/_/ _/_/_/_/ -----
   _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/
  _/ _/_/ _/_/_/_/ _/ _/ _/_/_/ _/ _/_/ _/_/_/_/ -----
 _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/
_/_/_/_/ _/_/_/_/ _/_/_/_/ _/ _/ _/_/_/_/ _/_/_/_/ -----
"It's not what you know that hurts you, It's what you know that ain't so." Will Rogers

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Sat Jan 21 23:58:33 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.