[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

problem running svn command

From: Kinnari Vrajlal Bhanderi <Kinnari_Bhanderi_at_infosys.com>
Date: 2005-07-07 13:18:57 CEST

Hi

I have installed subversion1.2.0. From command prompt I try to run 'svn'
(from the directory where I have installed subversion), it doesn't
recognize 'svn' command. Is it necessary to set some path?

Regards,

Kinnari Bhanderi
SETLabs,
Infosys Technologies Limited,
Plot No. 44, Electronics City, Hosur Road
Bangalore - 560100
 (Extn 58819)

**************** CAUTION - Disclaimer *****************
This e-mail contains PRIVILEGED AND CONFIDENTIAL INFORMATION intended solely for the use of the addressee(s). If you are not the intended recipient, please notify the sender by e-mail and delete the original message. Further, you are not to copy, disclose, or distribute this e-mail or its contents to any other person and any such actions are unlawful. This e-mail may contain viruses. Infosys has taken every reasonable precaution to minimize this risk, but is not liable for any damage you may sustain as a result of any virus in this e-mail. You should carry out your own virus checks before opening the e-mail or attachment. Infosys reserves the right to monitor and review the content of all messages sent to or from this e-mail address. Messages sent to or from this e-mail address may be stored on the Infosys e-mail system.
***INFOSYS******** End of Disclaimer ********INFOSYS***
Received on Thu Jul 7 15:52:32 2005

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.