[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: long authentication delay with svnserve

From: Larry W. Finger <Larry.Finger_at_lwfinger.net>
Date: 2005-07-06 21:42:03 CEST

At 08:27 AM 7/5/2005, Mark Phippard wrote:
>"Larry W. Finger" <Larry.Finger@lwfinger.net> wrote on 07/05/2005 01:18:15
>AM:
>
>Read the following thread, I suspect it might have something to do with
>your problem.
>
>http://svn.haxx.se/users/archive-2005-02/0746.shtml
>
>The linked thread is about a problem in obtaining a random number in a
>timely fashion. I am not a *nix user and do not really know what any of
>it means, I just have a good memory, so knew what to search for. If that
>is your problem, please post back to the list. It seems like this would
>be a good candidate for the FAQ. At least to put a concise explanation
>somewhere that can be linked to.

I have reconfigured and rebuilt apr with the
--with-devrandom=/dev/urandom option. I then rebuilt and reinstalled
svnserve. Since the reconfiguration, I have had at least one delay
that was longer than I thought it should be. When it happened, I was
running a tcpdump process watching port 3690. Attached is the formatted dump.

Larry

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org

Received on Wed Jul 6 21:44:31 2005

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.