[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: REPORT request failed

From: Olivier Sannier <obones_at_free.fr>
Date: 2005-06-06 16:43:31 CEST

Peter N. Lundblad wrote:

>On Mon, 6 Jun 2005, Olivier Sannier wrote:
>
>
>
>>I just upgraded to Apache 2.0.54 and subversion 1.2.0, but that didn't
>>change a thing.
>>
>>
>>
>Hi,
>
>I can't promise anything, but could you turn neon debuggin on in the
>client config and post the XML on some public web/ftp site? (don't post it
>on the list if it is large!)
>
>
I'd like to, but despite having set neon-debug-mask to 130 in the
"servers" file, I can't seem to find a file containing any sort of log.
Where should I look for it, in a win32 environment?

>But first, check if a small repository works. Just import a few files and
>try checking out/updating.
>
>
That works well, that was part of my tests before choosing to move to SVN.
What's even more disturbing is that I've "deleted" the incriminated
folder from SVN, it fixed the problem, then readded it and the problem
did not come back.
But if I checkout the revision where the problem occured, it sill
occurs, hence I can still provide a log file if needed.

Thanks for your help.

Cheers
Olivier

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Mon Jun 6 17:19:22 2005

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.