[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: subversion 1.2.0 fails a number of self tests

From: OpenMacNews <OpenMacNews_at_speakeasy.net>
Date: 2005-05-26 03:55:04 CEST

hi,

> Slackware 10.1 (Linux svn 2.4.29 #6 Thu Jan 20 16:30:37 PST 2005 i686
    unknown unknown GNU/Linux)
> httpd-2.0.53
> apr-0.9.6
> apr-util-0.9.6
> apr-iconv-0.9.5
> openssl-0.9.7g
> Berkeley DB 4.2.52
> gcc-3.3.4

hmmm .... and, i seem to be getting opposite-non-python failures failures with
'make check' of svn120 on OSX 10.4.1

    OSX 10.4.1 (Darwin devbox 8.1.0 Darwin Kernel Version 8.1.0: Tue May 10
    18:16:08 PDT 2005; root:xnu-792.1.5.obj~4/RELEASE_PPC Power Macintosh
powerpc)
    httpd-2.1.5-dev
    apr-1.2.0
    apr-util-1.2.0
    OpenSSL 0.9.7g 11 Apr 2005
    Berkeley DB 4.3.28 w/ strong crypto
    Python 2.4.1

console output is:

    Running all tests in compat-test...FAILURE
             ... all "FAILURE" ...
    Running all tests in utf-test...FAILURE
    Running all tests in target-test.py...success
             ... all "success" ...
    Running all tests in import_tests.py...success
    Running all tests in changes-test...FAILURE
    Running all tests in fs-test...FAILURE
    Running all tests in key-test...FAILURE
    Running all tests in skel-test...FAILURE
    Running all tests in strings-reps-test...FAILURE
    At least one test FAILED, checking
    /Volumes/OWC_Tools/projects/ports/subversion120/tests.log
    At least one test was SKIPPED, checking
    /Volumes/OWC_Tools/projects/ports/subversion120/tests.log
    SKIP: revert_tests.py 2: reverting to corrupt text base should fail
    SKIP: utf8_tests.py 1: conversion of paths and logs to/from utf8
    make: *** [check] Error 1

and, the test log shows the early FAILURES:

    START: compat-test
    dyld: Library not loaded: /usr/local/subversion120/lib/libsvn_test-1.dylib
      Referenced from:
    /usr/ports/subversion120/subversion/tests/libsvn_subr/./compat-test
      Reason: image not found
    END: compat-test

    START: config-test
    dyld: Library not loaded: /usr/local/subversion120/lib/libsvn_test-1.dylib
      Referenced from:
    /usr/ports/subversion120/subversion/tests/libsvn_subr/./config-test
      Reason: image not found
    END: config-test

    ...

and the late failures as:

    ...

    START: skel-test
    dyld: Library not loaded: /usr/local/subversion120/lib/libsvn_test-1.dylib
      Referenced from:
    /Volumes/OWC_Tools/projects/ports/subversion120/subversion/tests/libsvn_fs_
    base/./skel-test
      Reason: image not found
    END: skel-test

    START: strings-reps-test
    dyld: Library not loaded: /usr/local/subversion120/lib/libsvn_test-1.dylib
      Referenced from:
    /Volumes/OWC_Tools/projects/ports/subversion120/subversion/tests/libsvn_fs_
    base/./strings-reps-test
      Reason: image not found
    END: strings-reps-test

fwiw,

    % ls -al /usr/local/subversion120/lib/*test*
        su: /usr/local/bin/ls: No match.

did i miss something in my test setup?

cheers,

richard

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Thu May 26 03:56:49 2005

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.