[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [new user] mod_dav_svn doesn't install

From: Aniruddha Apte <aniapte_at_gmail.com>
Date: 2005-01-18 12:48:18 CET

John, thanks.
After installing subversion-server I was using locate to check if
mod_dav_svn was present, and it never did show anything. However it
did always get installed in the modules directory. Maybe i was using
locate the wrong way...or a problem with locate...or something else.

-anir.

On Tue, 18 Jan 2005 06:13:16 -0500, John Szakmeister
<john@szakmeister.net> wrote:
> Aniruddha Apte wrote:
> > Hi,
> >
> > I am trying to install subversion on red had linux 9. Since i had an
> > older apache running before, I erased it and installed the httpd and
> > other related rpm's found at the subversion red hat download link:
> > http://summersoft.fay.ar.us/pub/subversion/latest
> >
> > However mod_dav_svn is not being installed in the /modules dir of
> > httpd.
> >
> > Can someone please help?
>
> Did you install the subversion-server RPM? IIRC, that's the one that
> contains mod_dav_svn.
>
> If you did install the package, 'rpm -ql subversion-server' should tell
> you where it installed the file.
>
> -John
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Tue Jan 18 12:50:42 2005

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.