[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Commit failed, (no) details follow

From: <kfogel_at_collab.net>
Date: 2004-11-22 19:03:06 CET

Jan Normann Nielsen <lists@dubbekarl.dk> writes:
> Still no one have come up with a solution to my problems. Are they
> related to bugs fixed in 1.1.x?

I doubt it, but it's hard to know what is causing this. It's very
mysterious.

Does it reproduce reliably? Does it reproduce over plain svn:// as
well as svn+ssh://? What about over http:// or https://?

-K

> > Hello again
> >
> > Let me follow up on my own story... Noone else does.
> >
> > Now my situation is quite simple which the following output shows:
> >
> > F:\data\www\www.dubbekarl.dk>svn status
> > ? andet
> > M include\xml\xml.php
> > A include\slider\admin
> > A include\slider\admin\choose_template.php
> > A include\slider\admin\results_template.php
> > A include\slider\admin\choose.php
> > A include\slider\admin\update.php
> > A include\slider\admin\list_template.php
> > A include\slider\admin\index.php
> > D andrea
> > D andrea\index.php
> > ? gallerier\2004\bandholm3
> > ? emner\retro\stc4\orig
> > D tv2
> > D tv2\index.php
> >
> > F:\data\www\www.dubbekarl.dk>svn commit -m "mod_rewrite i stedet for
> > redirects."
> > svn: Commit failed (details follow):
> >
> > What in the world is still wrong with my commits? Has noone got an
> > opinion about this? Version details are the same as my last post
> > (quoted below).
> >
> > This time, even TortoiseSVN won't commit either.
> >
> > Best regards,
> > Jan
> >
> >> Hello
> >>
> >> When I try to commit my wc, I'm told told the following?
> >>
> >> F:\data\www\www.dubbekarl.dk>svn commit -m "Omstrukturering fortsat."
> >> svn: Commit failed (details follow):
> >>
> >> F:\data\www\www.dubbekarl.dk>
> >>
> >> What does this mean, no details?
> >>
> >> TortoiseSVN 1.1.1 didn't mind committing the wc.
> >>
> >> I have moved a lot of directories around my wc but that should not
> >> be a problem.
> >>
> >> Best regards,
> >> Jan Nielsen
> >>
> >>
> >> Details:
> >>
> >> My client uses svn+ssh:// and says:
> >>
> >> F:\data\www\www.dubbekarl.dk>svn --version
> >> svn, version 1.0.9 (r11378)
> >> compiled Oct 14 2004, 23:19:39
> >>
> >> running on the latest WinXP.
> >>
> >> My repository says:
> >>
> >> dubbekarl:~# svn --version
> >> svn, version 1.0.9 (r11378)
> >> compiled Oct 16 2004, 23:29:24
> >>
> >> running on Debian Testing.
> >>
> >>
> >> ---------------------------------------------------------------------
> >> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
> >> For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
> >>
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
> > For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
> >
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
> For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Mon Nov 22 19:07:10 2004

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.