[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: DB corruption of first day of subversion

From: Jani Averbach <jaa_at_jaa.iki.fi>
Date: 2004-11-10 18:55:59 CET

On 2004-11-10 15:54+0530, Ritesh Nadhani wrote:
>
> Now, everytime I run the check, the TEST column goes from 1 to 100% and and
> then it again goes back to 2% and it just stops. None of the keys work i.e.
> Esc,(C)ancel and the two other keys. I need to reboot my machine.
>
> This is the final report that is being shown after the freeze:
>
> Pentium 4 2400 Mhz
> | Pass 1%
> L1 Cache 8K 19670 MB/s
> | Test 2%
> L2 Cache 512K 16782 MB/s
> | Test [Address Test, own address, no cache]
> Memory 511M 88 MB/s
> | Testing 80K 511 M 511M
> Chipset /* amazingly its blank but I have a geniune Intel motherboard */
>
> Walltime Cached RsvdMem MemMap Cache ECC
> Test Pass Errors ECC Errs
>
> 0:0012 511M 832K e820-std off off std 0 0 0
>
> Is there something wrong?

There is something wrong, memtest should run in the loop, and it
should not freeze. If this is a reason of something in your HW or
something in memtest86, I can't tell.

As someone said, you could try http://www.memtest.org/, and see what
it says (I didn't know that it exists).

BR, Jani

-- 
Jani Averbach
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Wed Nov 10 18:56:30 2004

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.