[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Failures importing binaries

From: Alex R. Mosteo <alejandro_at_mosteo.com>
Date: 2004-08-31 19:00:47 CEST

Ben Reser wrote:
> I doubt your timeout issue has anything to do with the backend.
> Though it shouldn't be wedging the repo. Try adjusting the
> http-timeout in ~/.subversion/servers (you can make a section specific
> to your server or make it global).

The timeout happens after, say 5 minutes of no activity, and the server
is local. Everything is going at full speed and suddenly CPU usage drops
to 0, and after those 5 minutes or so the timeout or PUT failure is
reported. And then the repository is no longer accesible unless
re-created. Meanwhile my other repositories continue to work ok.

> I can't replicate this on Mandrake 10. Please provide more details of
> what you're doing when building.

I've simply downloaded the source .zip and issued a ./configure being
root (as a regular user I get permissions denied before this point).

> This is either a proxy problem (see FAQ at:
> http://subversion.tigris.org/project_faq.html#proxy )
> or is an Apache configuration problem.

No proxy involved, but I too suspect from Apache. But I don't know what
to try :/ The randomness of the event is disturbing...

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Tue Aug 31 19:00:05 2004

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.