[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

import svn question/problem

From: bruce <bedouglas_at_earthlink.net>
Date: 2004-08-24 06:56:29 CEST

hi...

new to subversion.. and not yet impressed!!!

i'm trying to install/create/import a test dir into subversion...

i did the following...

svn mkdir file:///svnroot/svn/schools -m 'university repository.'

svn mkdir file:///svnroot/svn/schools_snapshots -m 'snapshots for university
repository.'

svn mkdir file:///svnroot/svn/schools_branches -m 'branches for university
repository.'

i then finally did...
svn import . file:///svnroot/svn/schools --message 'initial project'

after which the app appeared to add the test file...

however, when i attempt to run 'svn 'anything'...

i get the error msg..

"svn: '.' is not a working copy"....

i have no idea what to do next, or how to resolve this issue. i can't even
figure out how to get to any log files to even see if there is information
somewhere which might help to solve this problem...

this is d%^&()# frustrating!!!

is there someway to clear the underlying repository/data?? do i have to
somehow start over..??

the subversion docs have as yet not shed any light on this issue...

thanks for any insight/assistance/help/etc...

-bruce

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Tue Aug 24 06:53:07 2004

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.