[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: SVN repositry wedged and recover command throws error

From: Josh Armantrout <josh_at_armantrout.us>
Date: 2004-07-14 22:36:08 CEST

Oops, sorry :).

  --Josh

kfogel@collab.net wrote:

>Josh,
>
>Is there any way you can set your mailer to send plaintext instead of
>HTML mail? The former would be easier for some of us to read (and I
>doubt it would be harder for anyone).
>
>No big deal if not, just asking.
>
>Thanks,
>-Karl
>
>Josh Armantrout <josh@armantrout.us> writes:
>
>
>><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
>><html>
>><head>
>> <meta content="text/html;charset=ISO-8859-1" http-equiv="Content-Type">
>> <title></title>
>></head>
>><body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
>><font size="-1"><font face="Helvetica, Arial, sans-serif">Hi Ben,<br>
>><br>
>>I do have backups, I'm just more concerned about keeping things
>>reliable.<br>
>><br>
>>I was running SVN v1.05, which I understand uses BerkleyDB 4.2, and I
>>downloaded the 4.2 tools.<br>
>><br>
>>&nbsp; --Josh<br>
>><br>
>><br>
>></font></font><br>
>>Ben Collins-Sussman wrote:<br>
>><blockquote cite="mid1089836054.14123.78.camel@localhost.localdomain"
>> type="cite">
>> <pre wrap="">On Wed, 2004-07-14 at 14:11, Josh Armantrout wrote:
>> </pre>
>> <blockquote type="cite">
>> <pre wrap="">Hi Ben,
>>
>>Ok, I downloaded the db tools and after running the recovery received
>>the following:
>>
>> F:\SVN\db4-win32\bin&gt;db_recover -vec -h f:\svn\repository\db
>> db_recover: Finding last valid log LSN: file: 752 offset
>> 339806
>> db_recover: Ignoring log file:
>> f:\svn\repository\db\log.0000000747: magic number
>> 0, not 40988
>> db_recover: Invalid log file: log.0000000747: Invalid argument
>> db_recover: First log record not found
>> db_recover: PANIC: Invalid argument
>> db_recover: DB_ENV-&gt;open: DB_RUNRECOVERY: Fatal error, run
>> database recovery
>> </pre>
>> </blockquote>
>> <pre wrap=""><!---->
>>
>>Question 1: you *do* have backups, right? :-)
>>
>>Question 2: what version of BDB was your repository using? What
>>version of the tools did you download? The 'invalid argument' thing
>>looks suspicious to me, like a version mismatch.
>>
>>
>>
>> </pre>
>></blockquote>
>></body>
>></html>
>>
>>---------------------------------------------------------------------
>>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
>>For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
>>
>>
>
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Wed Jul 14 22:36:35 2004

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.