[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

SSL errors

From: Cristiano Paris <paris_at_disp.uniroma2.it>
Date: 2004-03-19 18:34:35 CET

One friend of mine is trying to use a subversion over https under Linux
(Gentoo). He is using:

subversion 1.0
neon 0.24.4
ssl 0.9.7d

If he tries to check out the files from the repository he gets the
following error:

"SSL error: decryption failed or bad record mac"

which we've traced back to a SSL error. I'm using subversion myself
under a very similar system (Linux Gentoo) which differs only in the
processor: my friend's notebook CPU is an Athlon XP-m, while mine is a
Centrino Penium M. I'm experiencing no problem with https.

We did several tests:

1) He has built subversion using Gentoo's emerge package (didn't work)
2) He tried to download the tarball and compiled himself (didn't work)
3) He has tried to upgrade openssl to the latest verion (didn't work)
4) I've built an all static version of the svn command (didn't work)
5) I've built OpenSSL 0.9.7d using -mcpu=i386 and -O1 gcc flag and built
   an all static svn command with the same switched (didn't work)

I don't knwo what the problem is. The static versions work fine under
my notebook while fails miserably under his. I'm very confused. Ayone
experiencing similar problems?

Thanks!

Cristiano

----
Web: http://www.disp.uniroma2.it/users/paris
Public PGP/GnuPG key
pub  1024D/32CA6D54 2004-01-23 Cristiano Paris (RHPK) <c.paris@email.it>
     Key fingerprint = 3BFD 9884 230A 1F17 391C  1434 80CB 2C7A 32CA 6D54
----

  • application/pgp-signature attachment: stored
Received on Fri Mar 19 18:34:14 2004

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.