[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: strange svn problem

From: Bryan Simmons <bznutz_is_king_at_yahoo.com>
Date: 2004-01-22 21:49:08 CET

Did you set the umask to 002 before running the
server?

 
Regards,
 
Bryan Simmons

-----Original Message-----
From: Pr Lidn [mailto:perlid@dtek.chalmers.se]
Sent: Thursday, January 22, 2004 3:47 PM
To: users@subversion.tigris.org
Subject: strange svn problem

I got this strange problem when I tried to

svn co http://loa.csbnet.se/svn/dagwww

---
Adding a lot of files
---
A  dagwww/pre2001/Old/DATE/bilder/flagS.gif
svn: REPORT request failed on
'/svn/dagwww/!svn/vcc/default'
svn: REPORT of '/svn/dagwww/!svn/vcc/default': Chunk
delimiter was
invalid
(http://loa.cs                 bnet.se)
/
>
When I try to svn co the same repository again, svn
just hangs.
This really seems like a bug to me. I'm using
subversion 0.36 on solaris
at the client side, and 0.32.1-1 on Debian/Linux at
the server side
(Debian/testing).
/Pr
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail:
users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail:
users-help@subversion.tigris.org
__________________________________
Do you Yahoo!?
Yahoo! SiteBuilder - Free web site building tool. Try it!
http://webhosting.yahoo.com/ps/sb/
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Thu Jan 22 21:50:11 2004

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.

This site is subject to the Apache Privacy Policy and the Apache Public Forum Archive Policy.