[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: MSI installer fails, but other MSI installers work

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Wed, 19 Feb 2014 19:44:27 +0100

On 19.02.2014 14:18, Neil Robinson wrote:
> I downloaded the most recent installer (1.8.4.24972-x64) and tried to
> update. I more or less immediately get the error: The Windows
> Installer Service could not be accessed. However, if I try the most
> recent I had previously (1.7.11.23600-x64), it comes up fine. I can't
> understand where the problem is, but I also can't assume by default
> that my MSI system is hosed either. I tried the various methods
> suggested, but they were all OK, nothing was inherently broken.

http://support.microsoft.com/kb/2642495
http://support.microsoft.com/kb/315353
http://helpdeskgeek.com/how-to/how-to-fix-the-windows-installer-service-could-not-be-accessed-error/
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-performance/windows-installer-service-could-not-be-accessed/baf85c43-1a38-4dd3-9e10-ed77f490aabb

and these are just the first four on my first search for the error
message you get.

Stefan

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=3073255

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2014-02-19 19:44:13 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.