[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Bug report for tortoiseSVN

From: Andrew Klitzke <AndrewK_at_npe-inc.com>
Date: Wed, 27 Nov 2013 14:49:12 -0600

Hi all,

 

I would like to report what might be a bug.

 

We use TortoiseSVN every day. It works great, keep up the good work.
However, we discovered a rather crippling problem when used in certain
instances.

 

We connect to a local subversion server for our repository. We use http.

 

Works great when we're actually in the network. However, when we VPN
into our work network, TortoiseSVN versions 1.8+ fail when connecting
with the error "Unexpected HTTP status 400 'Bad Request' (The HTTP
request includes a non-supported header. )"

 

We've verified it's not an issue with the internet configuration on our
target machines. We are able to connect and view the subversion server
just fine in our browsers while TortoiseSVN simultaneously fails.

 

In addition, when we downgrade to TortoiseSVN 1.7.*, it works great
through the VPN.

 

This error only occurs for us Windows 7 and Windows 8. We have not been
able to replicate it on Windows XP.

 

Let me know and I can try to get a wireshark capture or something for
you to look at.

 

Thanks!

Andrew

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=3069351

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2013-11-27 22:41:27 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.