[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Branching Problem 1.7.10

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Wed, 28 Nov 2012 21:57:52 +0100

On 28.11.2012 20:02, Raja Shaker Garlapati wrote:
> Even after putting a slash '/' in the beginning didn't resolve the
> issue. Please find the attached screen shot. What I can understand is
> that even though I append a slash, it is still treating it as a
> sub-folder as per your comments and my understanding.
>
> I am also suspecting the way the source code is configured. The
> current SVN URL is: http://svn.ssqt.codex.xerox.com/svnroot/SSQT/
> while I suspect, it must have been
> http://svn.ssqt.codex.xerox.com/svnroot/SSQT/trunk. That way when I
> create a branch URL it must look something like:
> http://svn.ssqt.codex.xerox.com/svnroot/SSQT/branches/jdev11g_release1
>
>
to work.
> Let me know if my suspicion is correct so that now I need to first
> change the current URL to have /trunk and go ahead creating
> branches?

If the url shown in the "From WC / URL:" is not the correct one, then
either the log cache is corrupted or your working copy is.
First try clearing the log cache:
settings->saved data->log -> click the clear button.

if that doesn't work, then I suspect your working copy is corrupted.

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=3031849
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2012-11-28 21:58:03 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.