[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: disappearing folder level under tags

From: Targumon (Amnon Sadeh) <targumon_at_gmail.com>
Date: Thu, 29 Dec 2011 21:27:41 +0200

What version are you using?
Anyway, please see this thread from last week:
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2899308
In short: known issue with 1.7.3 regarding folder with multiple dots -
fixed in nightly builds (and in 1.7.4 once it's released).
~ Amnon.

On Thu, Dec 29, 2011 at 7:33 PM, Fejes Jozsef <fejes_at_joco.name> wrote:

> Let's say I check out a folder from a repo named \X to C:\X. It has a
> subfolder named tags, so \X\tags is checked out to C:\X\tags. It has a
> subfolder named 1.0.0, so \X\tags\1.0.0 is checked out to C:\X\tags\1.0.0.
> Now if I right click on this 1.0.0 folder in Explorer and view properties,
> the Subversion tab shows the URL as \X\tags, without 1.0.0. The same goes
> for one folder below, the last folder part is missing. There's no problem
> with files, there's no problem on deeper levels. This is not only a display
> problem, because all operations on the buggy folders apply to the parent
> folder as well. What could be wrong?
>
> ------------------------------------------------------
>
> http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2900490
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [
> users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
>

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2902178

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-12-31 02:55:26 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.