[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Bug: Folder not recognized as svn-folder in 1.7.3

From: Marcus Henriksson <marcus.henriksson_at_viskan.se>
Date: Fri, 23 Dec 2011 08:29:58 +0100

Hi,

Upgraded my client to 1.7.3 yesterday. Didn't want to upgrade my repos. so
I went the "other way", commit everything, wipe my repos and
uninstall/install tsvn, checkout repos.
Worked like a charm until I realized that one folder that was checked out
wasn't recognized as a SVN folder.
Made a new checkout, still the same error.
Made a new checkout with a different name (from the name on the server),
still the same error.
Made a new checkout on a totally different place than on the server, still
the same error.
Finally i uninstalled 1.7.3 and installed 1.7.2 and It worked like it
should.

Folder structure:

Project/Main <---- Repo that works as it
should in 1.7.3
Project/Main/Releases/2.6/2.6.x <---- Repo that is the problematic one
in 1.7.3

Os specs: Win7 Proffesional x64
TSVN: 1.7.3 x64

Don't know what more info you need, let me know.

Thanks for a really good product.

/Marcus

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2899289

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-12-23 10:02:27 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.