[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Windows svn error - libaprutil-1.dll not found - TortoiseSVN 1.7.2, Build 22327 - 32 Bit

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Sun, 11 Dec 2011 12:08:54 +0100

On 10.12.2011 02:06, Martin.Barrs_at_wellsfargo.com wrote:
> Hi All,
> Wondering if anyone else is seeing this – looks like a bug, but
> confirming here:
> On Windows XP, using command line “svn help”, getting the svn.exe
> “Unable ToLocate Component” pop-up with the text “This application has
> failed to start because libaprutil-1.dll ws not found. Re-installing the
> application may fix this problem”. The pop-up cycles and requires “End
> Now”ing.
> Checking the install bin, looks like the libraries have been renamed,
> for example, with libaprutil-1.dll becoming libaprutil_tsvn32.dll
> This is on a fresh install of TortoiseSVN 1.7.2, Build 22327 - 32 Bit.

Best guess: you have another svn command line client in your PATH env
variable. Remove that and it will work.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2892243
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-12-11 12:09:04 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.