[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: repo browser stops responding accessing repo with externals [1.7.2]

From: Neil Bird <neil_at_fnxweb.com>
Date: Fri, 09 Dec 2011 08:59:51 +0000

Around about 08/12/11 17:37, Stefan Küng typed ...
> On 08.12.2011 13:06, Neil Bird wrote:
>> Again, all (HTTP) network requests have completed normally before the
>> freeze.
> Can you check on your server side whether there's a limit reached about
> the number of connections?

   What should I look at?

   Again, watching Wireshark shows me that all connections/requests from
TSVN have completed cleanly after the initial half a second or so, and TSVN
makes no further attempt to connect during it's frozen state.

   This is using HTTP to a test box which is receiving no other requests, so
I'm not convinced it's a server load issue.

   I see to problems when accessing a similarly (if not larger) repo. that
happens to have no externals. Others with externals exhibit the problem
(and the example I'm using has 22 attached to trunk [with only one other at
another level & not under trunk]).

   I did look at maybe getting TSVN built for debug, but got scared off by
no. of the secondary install deps!

-- 
[neil_at_fnx ~]# rm -f .signature
[neil_at_fnx ~]# ls -l .signature
ls: .signature: No such file or directory
[neil_at_fnx ~]# exit
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2891814
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-12-09 10:00:03 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.