[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: File and Directory Icons disappear in Repo Browser

From: Todd Nelson <toddyboy82577_at_gmail.com>
Date: Fri, 19 Aug 2011 08:00:35 -0700 (PDT)

Stefan,

I am using TortoiseSVN 1.6.99, Build 21846 - 32 Bit -dev, 2011/08/15
20:29:16

On Aug 19, 9:46 am, Stefan Küng <tortoise..._at_gmail.com> wrote:
> On 18.08.2011 22:59, Todd wrote:
>
> > Stefan,
>
> > I was still able to reproduce the issue with the last nightly build.
> > I reproduced the issue while working directly on the XP box as well as
> > using RDP.
>
> When did you download the nightly build? Is the msi file name
> TortoiseSVN-1.6.99.21863-dev-x64-svn-1.7.0-dev.msi
> ?
> Notice the 21863 number. It has to be 21863 or higher.
>
> I've tried with two different XP VMs and it worked on both - the icons
> are still shown properly.
>
> Stefan
>
> --
>         ___
>    oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
>   (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
>     \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
>     /_/   \_\    http://tortoisesvn.net
>
> ------------------------------------------------------http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMess...
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscr..._at_tortoisesvn.tigris.org].

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2825254

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-08-19 17:00:40 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.