[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

1.7.0 beta2, bug id value not showing in log dialog

From: <tsvnuser_at_smeechan.co.uk>
Date: Sat, 6 Aug 2011 19:15:46 +0100 (BST)

Hi, I'm just testing out the 1.7 beta and trying it on converted working copies.

One thing I've noticed is the bug id value is no longer displayed in the log dialog when looking at the history on a folder within the working copy.

The Bud-ID columns is still present on the log dialog just the bugid value isn't filled in.

The bug id is still shown in the log message itself and the URL to the bug tracker is still hyperlinked and working correctly.

Attached tsvn17.png shows the log dialog after conversion. tsvn16.png show the earlier release showing the bug id as expected on another checkout of same files.

Property settings on WC root directory:

  bugtraq:label
    Issue Number:
  bugtraq:url
    http://Jira:8080/browse/%BUGID%
  bugtraq:message
    Issue ID: %BUGID%
  bugtraq:number
    false
  bugtraq:warnifnoissue
    true

I cant see any changes in the manual, these setting look valid, anything I need to change to get it working again?

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2811459

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].

tsvn17.png tsvn16.png
Received on 2011-08-06 20:32:39 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.