[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: tsvncmd: only showing about pop-up

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Tue, 31 May 2011 16:52:56 +0200

On Mon, May 30, 2011 at 22:19, Scythal <scythal_at_gmail.com> wrote:
> TortoiseSVN version: 1.6.15, build 21042, both 32-bit or 64-bit have the same issue.
> OS: Windows 7 64-bit.
>
> I'm trying to get the tsvncmd: URI to work, but all it shows is the about pop-up of TortoiseProc.
>
> For example, assuming there is a svn://localhost/test repository, this link:
>
> Browse...
>
> doesn't work. From the registry, it should translate to this command:
>
>  C:\Program Files\TortoiseSVN\bin\TortoiseProc.exe /urlcmd:"%1"
>
> where %1 is the URI above. If I'm trying that from the command line, same result.
>
> On the other hand, this command works:
>
>  TortoiseProc /command:repobrowser /path:"svn://localhost/test"
>
> Am I doing something wrong, or is that a bug?

this only works with a nightly build, not with the 1.6.x releases.

Stefan

-- 
       ___
  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
 (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2754420
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-05-31 16:53:23 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.