[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: SVN not asking for Authentication

From: Deepan R Venkatesh <deepan.deepan_at_gmail.com>
Date: Thu, 10 Feb 2011 23:59:59 +0530

Hi Bob,

Thanks for your reply. I was using http for Internal checkout and SVN
protocol for external checkout.

However, Now I have fixed the issue. Sorry, I didn't uncomment the
password-db in svnserve.conf.

I was working for a long time and I was in half sleep. Due to that made a
mistake and now I have fixed it.

Cheers,
Deepan.R

On Thu, Feb 10, 2011 at 11:30 PM, Bob Archer <Bob.Archer_at_amsi.com> wrote:

> > I have configured SVN server in a debian box. When I try to
> > checkout from a windows machine through tortoiseSVN using my
> > server's public IP address, repositories are simply checking out
> > without prompting for username and password.
> >
> > But, When I try to checkout using LAN IP in my internal network, I
> > am getting the authentication prompt. I am using svn://<IP
> > Address/repos/ link to checkout.
> >
> > Someone please advice me where I am wrong and what I have to do to
> > fix this.
>
> Is it possible you have two svnserve demons running listening on separate
> IPs?
>
> You are using the svn://protocol in both cases?
>
> BOb
>
> ------------------------------------------------------
>
> http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2703312
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [
> users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
>

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2703317

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-02-10 19:30:09 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.