[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Windows Explorer Address Bar forces highlighting

From: Wayne Johnson <wayne_at_zk.com>
Date: Fri, 28 Jan 2011 14:19:05 -0800

> -----Original Message-----
> From: Wayne Johnson
> Sent: Tuesday, January 25, 2011 6:44 PM
> To: users_at_tortoisesvn.tigris.org
> Subject: RE: Windows Explorer Address Bar forces highlighting
>
>
>
> > -----Original Message-----
> > From: Aaron [mailto:aaron.pieper_at_gmail.com]
> > Sent: Tuesday, January 25, 2011 1:51 PM
> > To: users_at_tortoisesvn.tigris.org
> > Subject: Re: Windows Explorer Address Bar forces highlighting
> >
> > Yes, I'm also having the same problem, using v1.6.8. I am running
> > Microsoft Windows v5.1 (Build 2600.xpsp_sp3_gdr.100427-1636 : Service
> > Pack 3)
> >
> > The "icon cache settings to shell" fix worked.
> >
> > One of my coworkers is using Tortoise v1.6.12, and he does not have
> > the same problem. The SAs set up most of our workstations
> identically,
> > but my workstation has the problem and some other people's
> > workstations don't. I'm not sure how to narrow the issue down
> further,
> > but it is quite a nuisance.
> >
>
>
> I occasionally see this issue. I think it has to something to do with
> files being updated. I know that on occasion I have seen this problem
> when running a build in a command prompt and that the problem seemed to
> go away when the build has completed. However, I have seen the problem
> when I have no build going on. It is my belief that something else is
> updating/changing files. Somehow I think there is some interaction
> between Windows Explorer and TSVN that is causing the highlight and
> that it is related to files updating/changing. I must also point out
> that I had this problem years ago on a computer that did not have TSVN.
> In this case I believe it was related to a CD-ROM drive the company I
> worked for OEMed and some software the was installed with the CD-ROM
> software.
>
> Wayne
>

I also just notice that killing svncache.exe fixes the problem.

Wayne

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2701268

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-01-28 23:19:19 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.