[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: OPTIONS of

From: Josh Reynolds <josh.reynolds_at_eku.edu>
Date: Wed, 26 Jan 2011 08:02:32 -0500

On 1/25/2011 9:07 PM, Elijah M wrote:
> Also, this has been plauging me for the past year. I started with TortoiseSVN 1.6.10, sometime last year I upped it to 1.6.11 then recently went to 1.6.12 still nothing works.
>
> And as I said in original post co-worker has 1.6.6 but he runs on Win XP 64.
>
> ------------------------------------------------------
> http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2700461
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
>

You might try using wireshark to sniff packets while attempting to
connect to the svn server and see if that gives you any clue as to
what's going on. One odd thing I've noticed about vista/win7 is that it
will sometimes think it should be using ipv6 rather than ipv4, and
chances are your svn server isn't responding to ipv6 connections. You
may also want to check your hosts
(c:\windows\system32\drivers\etc\hosts) file for any weirdness there.

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2700587

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-01-26 14:02:39 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.