[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

OPTIONS of 'http://.../projName': could not connect to server (http://...)

From: Elijah M <edjm1971_at_gmail.com>
Date: Tue, 25 Jan 2011 14:18:34 -0800 (PST)

I have seen hundreds of posts on this topic over the past year and never have I seen an answer.

I am running Windows 64 Vista HP
TSVN 1.6.6. (I downgraded after trying 1.6.11 and 1.6.12) or what aver the last 2 releases were.
Connecting to Subversion repository I think 1.5.

The other guy I work with connects to the server with no problems. For the past year I have NEVER been able to get TSVN to connect to the repository.

Server and Config file are all commented out.
I have tried disabling my FW also but that did nothing.

I can ping the server.
I can browse the repository through IE.
I can pull and push projects using my IntelliJ software.
I CAN NOT do a darn thing with TSVN. Someone please tell me what is going on other than the fact I'm stuck on this G.D. Windows Vista machine.

Yes the url is correct.
So another thing, where does TSVN store the information that it knows what url to go to when I right click on a folder and say to do an update? I can not find any files with the URL I am hitting in any of my appData folders, registry or tsvn folders.

Thanks All.

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2700436

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-01-26 02:08:42 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.