[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

No authentication dialog prompt when Visual SVN integrated security and basic authentication enabled

From: wladek <seanglover_at_ca.ibm.com>
Date: Wed, 19 Jan 2011 13:52:41 -0800 (PST)

Hi,

I apologize if this isn't the appropriate place to raise this issue. I've looked for duplicate issues raised in your mailing list archive and trunk changelog.

We have a Visual SVN Server running with a commercial license. It's running over HTTP w/ TLS. We are using Integrated Security for the authentication mode. TortoiseSVN latest version (1.6.12) works properly with this mode. I want to enable Integrated Security and Basic Windows Authentication. However, when logged into a windows machine with an account not part of a repo's ACL I am not prompted with the username/password dialog when the initial challenge fails. This functionality works properly in TortoiseSVN 1.6.10.

Someone has already raised this as an issue on another forum.

http://subversion.wandisco.com/forums/20-tortoisesvn-community-support/636-tortoisesvn-1611-does-not-bring-up-authentication-window-was-ok-with-1610.html

It looks as though stefan commented that it was a problem with an external lib integrated with TortoiseSVN. Are there plans to integrate the latest version of this library and fix the issue in a future release?

Thanks,

-w

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2699158

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-01-20 01:22:22 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.